شماره تماس مستقیم : 09128674008 --

کپ استیل

درپوش یا کپ استیل برای بستن انتهای لوله های فلزی به کار می رود. معمولا زمانی که لازم است بخشی از خط لوله به مدت طولانی یا به صورت دائمی مسدود شود، از کپ های استیل استفاده می شود. کپ های استیل از نظر ویژگی هایی چون سایز، گرید استیل و ضخامت تنوع زیادی دارند.

 

برای اطلاع از از قیمت و استعلام موجودی لطفا با شماره 09128674008 تماس بگیرید.

کپ استیل 

کپ استیل

معرفی کپ استیل

کپ استیل یک قطعه فلزی است که از فولاد استیل تولید می شود. در تولید این قطعه از کربن استیل یا استنلس استیل و نیز گریدهای مختلف استیل استفاده می شود. کپ یا درپوش استیل عموما برای مسدود سازی انتهای لوله ها مورد استفاده قرار می گیرد. از آن جایی که لوله های فولادی در انواع مختلف وجود دارند، کپ های استیل با تنوع بالایی تولید می شوند.

انواع کپ استیل

کپ استیل از نظر مشخصات ظاهری معمولاً در دو مدل کپ بلند و کپ کوتاه تولید می شود. بسته به مشخصات لوله و شرایط لوله کشی، از کپ های کوتاه یا بلند استفاده می شود. از نظر نحوه تولید، کپ های استیل در دو گروه کپ های درزدار و مانیسمان قرار می گیرند. کپ های درزدار از طریق فرم دهی ورق استیل و با استفاده از فرآیند جوشکاری تولید می شوند. تولید کپ های مانیسمان یا بدون درز با استفاده از قطعات فولاد و در طی فرآیندهایی نظیر حرارت دهی و کشش صورت می گیرد.

انواع کپ لوله استیل را می توانیم با توجه به ضخامت آن ها دسته بندی کنیم. بر این اساس کپ های استیل معمولاً با ضخامت یا رده های ۱۰، ۴۰، ۸۰ و ۱۶۰ تولید می شوند. معمولاً هرچه ضخامت کپ بیشتر باشد، مقاومت آن بالاتر است. در این مورد می توانیم به کپ های فشار قوی اشاره کنیم که از ضخامت بالایی برخوردارند و می توانند به خوبی در برابر فشار زیاد مقاومت کنند. ناگفته نماند به طور معمول کپ های استیل در سایز ۱.۲ الی ۱۲۰ اینچ تولید می شوند.

با توجه به آلیاژ استیل نیز می توانیم انواع کپ لوله استیل را تقسیم بندی کنیم. بر این اساس کپ های استیل تنوع زیادی دارند. دو نمونه پرکاربرد کپ های استیل عبارتند از کپ استیل ۳۰۴ و ۳۱۶.

کپ استنلس استیل ۳۰۴

این کپ استیل در برابر حرارت، فشار، سایش، خوردگی و زنگ زدگی بسیار مقاوم است. ضمن اینکه قیمت مناسبی دارد و به همین دلیل از محبوبیت بالایی برخوردار است.

کپ استنلس استیل ۳۱۶

کپ استیل ۳۱۶ نیز همچون کپ ۳۰۴ از مقاومت بالایی در برابر حرارت، خوردگی، زنگ زدگی و... برخوردار است. علاوه بر این، کپ استنلس استیل ۳۱۶ در محیط های نمکی و کلرید نیز می تواند کیفیت خود را حفظ کند، بنابراین گزینه مناسبی برای به کارگیری در تاسیسات دریایی به شمار می رود.

دیگر انواع کپ های استیل

کپ های استیل بر اساس نحوه اتصال نیز دسته بندی می شوند. بر این اساس این قطعات در سه گروه کپ های جوشی استیل، کپ های رزوه ای و کپ های ساکت ولد جای می گیرند.

کپ جوشی استیل

کپ جوشی استیل از طریق جوشکاری لب به لب به لوله متصل می شود.

کپ رزوه ای

اتصال کپ استیل رزوه ای به لوله از طریق رزوه و شیارهای کپ و به صورت پیچشی انجام می شود.

کپ ساکت ولد استیل

برای اتصال کپ ساکت ولد ابتدا لوله را وارد دهانه کپ کرده و سپس لبه های آن را به لوله جوش میزنند.

کپ استیل 

کپ استیل

خرید کپ استیل

در خرید کپ استیل بسیار مهم است که به مشخصات این قطعه توجه شود. از آلیاژ کپ گرفته تا سایز، مقاومت فشاری، ضخامت و نحوه اتصال هر یک باید به دقت مورد بررسی قرار بگیرد. برای نمونه از کپ های استیل درزدار معمولاً در لوله کشی آب و گاز خانگی استفاده می شود. کپ های فشار قوی در صنعت کاربرد دارند و کپ های جوشی نیز اغلب برای مسدود سازی و کور کردن لوله ها به صورت دائمی مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین بررسی مشخصات کپ های استیل از اولین اقداماتی است که باید پیش از خرید این قطعات انجام شود.

 

ثبت نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :