شماره تماس مستقیم : 09128674008 --

میلگرد استیل نسوز

میلگرد استیل نسوز در بازار

میلگرد های استیل نسوز یا شمش های آلیاژ استیل، شباهت بسیار زیادی به میلگرد های ساختمانی دارند. این نوع شمش های آلیاژ استیل که در اصطلاح به آن میلگرد نسوز می گویند،دارای مدل های مختلفیدر بازار ایران است. میلگرد های استیل 304، 316، 201، 420 و غیره موجود در بازار، با آلیاژ های نسوزی مانند مونل و اینکونل در آمیخته شده و موجب به وجود آمدن میلگرد استیل نسوز می شوند.

میلگرد استیل نسوز موجود در بازار با شماره های 309، 310 و 310s مشخص شده اند. این استیل های نسوز از فلز های سری 300 ساخته شده و قابلیت مغناطیسی ندارند. این میلگرد به دلیل داشتن مقاومت بسیار بالا در مقابل خوردگی و حرارت و طول عمر بسیار زیاد، در بسیاری از ساختمان ها و حتی آثار تاریخی به کار می رود. عمر مفیدمیلگرد استیل ۵۰ سال است؛ که اولین بار سال  ۱۹۳۷ داخل سازه ییک اسکله به طول ۸ کیلومتر در کشور مکزیک مورد استفاده قرار گرفت. این اسکله به عنوان اولین سازه بتنی دارایمیلگرد استیل نسوز در دنیا معرفی شده است.

این نوعمیلگرد استیل دارای بیش از صد گرید و پنج نوع دسته بندی است. فولاد به کار رفته در میلگرد استیل نسوز از حداقل 10 درصد تا حداکثر ۳۰ درصد کروم می باشد. وجود کروم در این میلگرد باعث افزایش مقاومت آن در برابر خوردگی شده است. امروزه این نوع میلگرد کاربرد فراوانی در صنایع فلزی دارد که می توان به، اتصالات استیل نسوز، واشر گسکت اسپیرال، انواع شفت ها، فرآیند ایجاد تیوپ میلیمتری و غیره اشاره نمود.

 

قیمت میلگرد استیل نسوز

از دیگر ویژگی های مهم این نوع میلگرد نسوز، می توان به مقاومت بالای آن در برابر شکل پذیری و حرارت اشاره نمود. این نوع میلگرد ها دارای میزان کربن کمتر و فاقد خاصیت مغناطیسی هستند. میلگرد استیل نسوز قابلیت سخت کاری با حرارت بالا را ندارند. قیمت این محصول از سایر ورق های استیل به مراتب بیشتر است. به دلیل واردات میلگرد استیل نسوز و عدم تولید آن در کشور، قیمتی وابسته به دلار دارد؛ و به نسبت آن افزایش مییابد.

 

میلگرد استیل نسوز

حداکثر دمای قابل تحمل این نوع میلگرد ها دمای 1600 درجه ی سلسیوس است، که برای محیط های دارای شوک حرارتی و سیکل دمایی متناوب کاربرد دارد. بیشترین استفاده از این نوع میلگرد نسوز در صنایع پتروشیمی می باشد. زیرا قطعات این نوع صنایع باید مقاومت بسیار زیادی در برابر سولفیداسیونداشته باشند. در محیط های پتروشیمی درصد کربن بالا و فرآیند های آلیاژی بسیاری وجود دارد، که نیاز است از این نوع میلگرد ها در آن استفاده شود. از میلگرد های استیل نسوز، علاوه بر صنایع ساختمانی و پتروشیمی، می توان در بخش های مختلف صنایع غذایی نیز استفاده نمود. کاربرد همزن مواد غذایی و یا بهره گیری در مراحل روغن کشی، از جمله ی قابلیت های فراوان این استیل نسوز می باشد. همان طور که اشاره شد کروم موجود در این میلگرد ها، به صورت یکپارچه از ایجاد زنگ زدگی و سولفاته شدن آن جلوگیری می نماید، و مقاومت آن را افزایش خواهد داد.

ثبت نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :